2 Ağustos 2023 Çarşamba

the witcher s03e08:

 The Cost of Chaos

--- spoiler ---

.güzelim diziyi ne hale getirdiler. sezon finali değil de ara bölüm gibi bitti, sezonlarda hikayeyi yarım bırakıyorlardı belki, kasten de yapıyor olabilirler ama son bölüm başka diziye geçti. normalde yaptıkların yapmadılar.

.hikayeyi tekrar başa sardılar, hepsi birbirini kaybetti ve tekrar bulacaklar, aynı şeyi yapmışlardı. ayrıca cirinin sahtelerini yaptığını bile bile gerçekten ciri olup olmadığını bilmeden harekete geçmesi de aşırı saçma oldu.

.aşırı saçmalıklar çok aslında, önce iyileşme olayına girdiler, sanki bir sezon bu sürecekmiş gibi. sonra yen geldi iyileştirdi, bazı yaraları büyü iyileştiremez diye açıklama getiriyorlar ama saçma, yok öyle bir şey, salladılar.

.büyücülerin başı kadının kendini kesmesi de saçmaydı, tamam adamdan sonra toparlanamadı ama yine de kalıp savaşabilirdi, anlamadım neden böyle bir şey yaptı. sonra elli saat cenaze töreni ve savaşma lafları ile bölüm bitti. kimse kimseyle savaşmadı.

.elf karısının emir dedikleri tipi önce kabul etmesi sonra çocuğunun intikamı da saçmaydı. taraflar zaten komple saçma, ne için savaştıkları bile belli değil. kraliyet ailelerini hiç anlamıyorum, oturtmadıklarından böyle. diğer tarafta durduk yerde kralı kestiler, gay oğlanı yeni kral yaptılar. bu kadar basit yani.

.sonunda ciri ortaya çıktı, birisi bulmuş paketlemiş, nasıl bir çölse kendisi çıkamadı ama yakalandı, katil veletlerden oluşan bir çeteye başka bir isimle kaydolmuş oldu, artık bul bulabilirsen bir sezon böyle geçer, bunların birbirini bulma hikayesi iyidi ama yaptılar bittiydi, şimdi işler bu seviyeye gelince olmadı.

--- spoiler ---